Treceți la conținutul principal

O sarcină SĂNĂTOASĂ



Pentru viitoarele  MĂMICI o sarcină SĂNĂTOASĂ înseamnă:



Odihnă suficientă
O dietă bogată în fructe, vegetale, cereale integrale, legume, peşte.

Consumuri limitate de dulciuri rafinate (zahăr rafinat), mâncăruri procesate şi grăsimi saturate; evitarea substanţelor dăunătoare.

Toate acestea au un rol foarte important în asigurarea unei sarcini sănătoase. În completarea acestor practici sănătoase, trebuie avută în vedere o bună suplimentare nutriţională pentru femeile însărcinate.


Vitaminele din grupa B


Necesarul de acid folic se dublează în timpul sarcinii, suplimentarea fiind direct legată de evitarea malformaţiilor şi greutatea mica la naştere a fătului. Specialiştii recomandă 500- 600 mcg de acid folic zilnic. Altă grupă de vitamine B sunt vitaminele B1, B2, B3, B6 şi B12. Aceste vitamine aduc numeroase beneficii, de la asigurarea unei greutăţi sănătoase la naştere a copilului, până la înlăturarea greţurilor matinale.


Vitamina A este absolut necesară!


Există o mare confuzie în ceea ce priveşte câtă vitamina A trebuie consumată în timpul sarcinii. Doze zilnice de vitamina A de 40.000 IU pot fi toxice, în timp ce doze mai mici de 10.000 IU sunt sigure. Concluzia specialiştilor este că, pentru o dezvoltare sănătoasă a fetusului şi susţinerea sistemului imunitar al mamei, vitamina A este esenţială.


Vitaminele C şi E!


Vitamina C este esenţială în sarcină, în particular pentru formarea colagenului, a cartilajelor, oaselor, sistemului nervos, gingiilor şi dinţilor, fără a mai menţiona rolul său puternic antioxidant în susţinerea sistemului imunitar. În combinaţie cu Vitamina E, riscul de preeclampsie (presiune sanguină ridicată în timpul sarcinii), naşterea prematură şi greutatea infantilă scăzută la naştere sunt minimizate.


Măriţi doza de Calciu şi Magneziu!


Cerinţele de calciu cresc, de asemenea, drastic în timpul sarcinii. Totuşi, acesta trebuie să fie în echilibru cu magneziul. Din nou, o deficienţă în aceste două minerale poate creşte riscul de preeclampsie şi naştere prematură.


Un bebeluş sănătos are nevoie de acizi graşi esenţiali!

Acizii graşi esenţiali (acizii Omega-3 şi Omega-6) sunt absolut necesari pentru creşterea celulelor noi şi dezvoltarea sistemului nervos central. Pentru a-i da bebeluşului tău un bun start în viaţă, asigură-te că mănânci aceşti acizi graşi din surse bune, nepoluate.


Asigură-te că acoperi atât necesităţile tale nutriţionale, cât şi pe cele ale bebeluşului pe care îl porţi!


Sarcina este un timp al unei responsabilităţi imense. În nici o altă perioadă nu eşti o persoană mai direct responsabilă de hrănirea unei alte vieţi total dependente de tine. Nu poţi risca să lipsească vreun nutrient vital, căci altfel vei risca să compromiţi sănătatea a doi oameni!


Suplimentele din alimente integrale NEOLIFE  te pot ajuta să faci exact acest lucru, întrucât furnizează densitatea şi diversitatea de nutrienţi de care ai nevoie.


Iată o scurtă trecere în revista a ceea ce poţi să încerci… Formula IV


Un spectru larg de suplimentare cu vitamine din alimente integrale (fructe, legume), incluzând vitamina A, vitaminele din grupa B, vitaminele C, D şi E. La acestea se adaugă beneficiile acizilor esenţiali Tre-en-en, extraşi prin presare la rece din concentrate de cereale (soia, grâu, orez).


Vitamina C şi Vitamina E  NEOLIFE, extrase din surse naturale integrale


Pentru acoperirea necesarului de vitamina C, suplimentul ALL C oferă într-o tabletă beneficiul vitaminei C     dintr-o portocală completă, alături de bioflavonoizii naturali care contribuie la eficientizarea absorbţiei de vitamina C atât de către mamă cât şi de către făt. 
Wheat Germ Oil utilizează uleiul din germen de grâu natural ca bază de furnizare a tuturor celor 8 membrii ai familiei vitaminei E, alături de o tehnologie de vârf pentru uşurarea digestiei şi mărirea absorbţiei.

 Kal-Mag Plus D

Sursă de înaltă calitate de calciu, din surse naturale, pentru a maximiza puritatea şi a minimiza riscul contaminării cu  metale grele, tipic multor alte surse de calciu. Calciul este echilibrat cu magneziu de calitate farmaceutică în raport de 2:1,
raport demonstrat ştiinţific că este cel mai bun pentru absorbţia şi utilizarea optimă a celor două minerale. Adăugaţi la acestea şi prezenţa vitaminei D3 pentru fixare şi vă puteţi da seama de ce Kal-Mag NEOLIFE  este produsul perfect pentru viitoarea mamă.

 Optimizaţi suplimentarea de acizi graşi esenţiali cu Uleiul de Somon 

Bogat în acizi graşi Omega-3, sursa o constituie părţile comestibile ale somonului sănătos din Atlanticul de Nord, necontaminat cu metale grele şi pesticide. În combinaţie cu acizii esenţiali din Formula IV veţi obţine o suplimentare perfectă care să asigure toate necesităţile dietei tare prin aceşti nutrienţi vitali.


NEOLIFE şi cu tine – un parteneriat perfect


Bucuria unei sarcini nu se poate compara cu nimic altceva în viaţa unei femei. Dar, în acelaşi timp, aceasta poate fi cea mai revendicativă, solicitantă perioadă din viaţa ta. Asigură -te că faci tot posibilul să ai grijă de tine şi de noul membru al familiei tale! Împărtăşeşte cu NEOLIFE această perioadă, oferă-ti o nutriţie corectă care să te ajute nu doar să ai o sarcină sănătoasă, dar să-i poţi dărui şi copilului tău un bun start în viaţă!
La cele mai bune prețuri din România!


Pentru mai multe detalii:

Nicoleta Maria Vodanovici                                
Tel. 0766361840 
nicoletamaria83.blogspot.ro                                                                        
email: vodanovicinicoleta@yahoo.com



Sursa: T. Hudson, Pregnancy and use of nutritional supplements. Townsend Letter for Doctors and Patients 222, 140-5_(2002).




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Masajul bio-energo-terapeutic Fohow și beneficiile lui!

  Ce este masajul Bio-Energo-Terapeutic FOHOW? Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității. Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.   Ca indicații terapeutice se recomandă în: Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.   Cum funcționează terapia FOHOW :   Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care au dureri.  Este utilă

Captiv în relație

Bună dimineața , cititorule! Aseară, într-un schimb de Bars cu Bogdan, CF în Access Consciousness, am conștientizat ceva interesant. Povesteam despre cum am încheiat ultima relație și ce anume m-a ținut în ea. Iar intuitiv răspunsul meu a sunat așa: CAPTIVĂ. Am așteptat câteva secunde observându-mi ușurința corpului auzind aceste cuvinte, eliberarea stării și am conștientizat  că a existat o forță dincolo de mine care lucra prin mine la modul inconștient și care mă ținea efectiv captivă așa zisei relații de ..iubire.. Ce înseamnă pentru mine o relație de captivitate?  Să nu poți să ai capacitatea să spui nu și nici forța interioară să închei acea relație chiar dacă știi că te consumă foarte mult. Ca o pasăre într-o cușcă, fără nicio portiță de scăpare. M-am î ntrebat:  Cum de am atras un așa barbat?  Conștientizările curgeau pe bandă rulantă: emoții captive din copilărie, abuzul de pe neam, formele de gaslighting,  mirajul iubirii care era o iluzie, frica de abandon. Ale cui sunt toate

Terapia ACCESS BARS

Bună dimineața! Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice aspect al vieții tale? Cum ar fi dacă tu știi ceva ce nimeni altcineva nu știe și poți manifesta cu ușurință asta? Cum ar fi dacă acum este timpul să te exprimi și să te alegi pe tine? Access Consciousness este reprezentat printr - o colecție de instrumente practice și tehnici pe care le folosesc pentru a -mi schimba viața și de a susține procesul de schimbare a ceea ce vrei TU din viața ta.  Te împuternicește să recunoști ceea ce deja știi! Invitația lansată este printr-o sesiune privată de Access Bars, terapia care îți poate schimba percepția despre tine dar și te poate susține să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat ca o condiționare a traiului pe această mirifică planetă. Întâlnirea poate dura ca timp între 1 si 2 ore. Ca tehnică de lucru folosită, vreau să știi că există 32 de puncte energetice pe meridianul capului tău, care ușor atinse de către terapeut, eliberează din subconștientu