Treceți la conținutul principal

Atmosfera astrală din 11 aprilie 2017 - Luna Plină ''Roz'' în Balanță

Bună dimineața!

O nouă zi binecuvântată în Ceruri dar și pe Pământ pentru că ce este Sus este si Jos și invers!

Am fost rugată sa ma uit in harta astrală a momentului de Lună Plină ce va avea loc in 11 aprilie 2017.

Fac o paranteză , nu sunt astrolog dar sunt pasionată de astrologie, nodurile lunare, numerologie , calendarul mayaș și mai nou human design ( inclusiv cursuri de dezvoltare personala, șamanism, ATIH  și multe altele )
Tot ce am invatat a fost din pură pasiune apoi mi-am extins aria asupra familiei și a prietenilor care au vrut sa știe / cunoască mai multe despre ei.
Am vrut sa fac cursul de astrologie  in 2007  cu Alexandru Nicolici însă nu s-a strâns o grupa suficient de mare ca să ne predea.
Dar asta nu m-a oprit să nu învăț și singură, mergând la diferite cursuri, din carti dar si observand mersul astrelor in timp. Mi-am incheiat paranteza.

Primul aspect pe care as pune accent este că nodul nord încă este in Fecioară ( în momentul de luna plină este in retrogradare ) pană la data de 9 mai 2017.
Asta înseamnă că mai avem de vindecat trecutul deoarece nodul sud este in Pești  și scoate la suprafață tot ce nu mai ne este de folos pentru noi în Aici si Acum.
Axa Pești-Fecioară a fost extrem de intensă ( din 12 noiembrie 2015 pană pe 9 mai 2017 ) si cred că fiecare om a resimțit-o pe propria piele. Nimic nu ramane netransformat, absolut nimic.

Pentru ca acest aspect sa fie foarte clar mai avem ca susținători și planetele retrograde care sunt cateva la număr în momentul lunii pline în Balanță din aprilie .

Avem Mercur ( planeta comunicării ) retrograd în Taur care ne aduce o încetinire a  ritmului , atenție sporită în călătorii și la tot ce înseamnă detalii pentru că este îngreunat acest aspect.  Se susține revizuirea unor aspecte din viata noastră legate de trecut pe parte materiala și finanțe.
Apoi mai este Venus ( planeta iubirii și a abundenței ) retrograd in Pesti ( sunt multe articole pe net despre această retrogradare ) care ne indeamna la  revizuirea relației cu noi înșine dar si cu cei dragi inimii noastre și scoate la suprafata minciuna, îndoiala, fanteziile, deziluziile  s.m.d.p.
Jupiter ( marele Benefic ) retrograd în Balanță  are lupa pe  parteneriate si beneficitatea din spatele asocierilor.
Saturn (marele Malefic-Învățător) retrograd în Săgetător ne obligă să ne îmbunătățim modul în care  judecăm si privim lumea și ca atare sa regândim  ceea ce credem despre noi înșine dar și despre oameni.

Așa că avem un cocktail de planete retrograde cu impact deosebit de profund asupra noastră care ne susțin in reevaluarea modului cum ne percepem viața.
Fără portițe de scăpare ne îndeamnă să ne dam jos pielea de sarpe si sa avansăm conform unei noi conștiințe curați și detașați de trecut (ca atare împăcați cu el).
Pentru că nu putem fugii de noi înșine și unde este o umbra necesită îmbrățișarea ei și de umplut apoi acel spațiu cu multă, multă iubire.

Simplitatea este la îndemâna tuturor.
Iubirea de noi înșine ( Divinul din noi ) și iubirea fața de fiecare persoana ( divinul din OM ) ar trebui sa primeze acum și pe vecie.

Copilul interior există in fiecare om (dacă îl observăm/simțim sau nu depinde de fiecare) dar el poate fii foarte supărat sau furios pe adultul care a crescut mare și este atât de angrenat în lumea materială încât a uitat sa trăiască în simplitate și bucurie.

Să ne îmbrățișam mai des și să facem pace cu noi înșine.
Să nu adormim seara până nu am clarificat aceste aspecte cu noi înșine dar și cu cei care trăim si îi iubim.

Vindecarea este la îndemâna  tuturor.
Să ne traim viața la intensitatea și vibrația timpului prezent.
Fara influențele trecutului și mai ales a traumelor avute.
Sa devenim cea mai frumoasă versiune a noastră.

Se poate! Crede-ți in voi! Viața este minunată!

Cam atat despre evenimentul astral din 11 aprilie 2017.

Toate bune!!

Nu uitați sa va bucurați de fiecare moment al vieții.

PS: Aștept feedback de la persoanele acreditate (dacă simt și vor) în astrologie . Poate am omis ceva.

Eu sunt bucurie!




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Masajul bio-energo-terapeutic Fohow și beneficiile lui!

  Ce este masajul Bio-Energo-Terapeutic FOHOW? Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității. Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.   Ca indicații terapeutice se recomandă în: Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.   Cum funcționează terapia FOHOW :   Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care au dureri.  Este utilă

Captiv în relație

Bună dimineața , cititorule! Aseară, într-un schimb de Bars cu Bogdan, CF în Access Consciousness, am conștientizat ceva interesant. Povesteam despre cum am încheiat ultima relație și ce anume m-a ținut în ea. Iar intuitiv răspunsul meu a sunat așa: CAPTIVĂ. Am așteptat câteva secunde observându-mi ușurința corpului auzind aceste cuvinte, eliberarea stării și am conștientizat  că a existat o forță dincolo de mine care lucra prin mine la modul inconștient și care mă ținea efectiv captivă așa zisei relații de ..iubire.. Ce înseamnă pentru mine o relație de captivitate?  Să nu poți să ai capacitatea să spui nu și nici forța interioară să închei acea relație chiar dacă știi că te consumă foarte mult. Ca o pasăre într-o cușcă, fără nicio portiță de scăpare. M-am î ntrebat:  Cum de am atras un așa barbat?  Conștientizările curgeau pe bandă rulantă: emoții captive din copilărie, abuzul de pe neam, formele de gaslighting,  mirajul iubirii care era o iluzie, frica de abandon. Ale cui sunt toate

Terapia ACCESS BARS

Bună dimineața! Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice aspect al vieții tale? Cum ar fi dacă tu știi ceva ce nimeni altcineva nu știe și poți manifesta cu ușurință asta? Cum ar fi dacă acum este timpul să te exprimi și să te alegi pe tine? Access Consciousness este reprezentat printr - o colecție de instrumente practice și tehnici pe care le folosesc pentru a -mi schimba viața și de a susține procesul de schimbare a ceea ce vrei TU din viața ta.  Te împuternicește să recunoști ceea ce deja știi! Invitația lansată este printr-o sesiune privată de Access Bars, terapia care îți poate schimba percepția despre tine dar și te poate susține să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat ca o condiționare a traiului pe această mirifică planetă. Întâlnirea poate dura ca timp între 1 si 2 ore. Ca tehnică de lucru folosită, vreau să știi că există 32 de puncte energetice pe meridianul capului tău, care ușor atinse de către terapeut, eliberează din subconștientu