Treceți la conținutul principal

Masajul bio-energo-terapeutic Fohow și beneficiile lui!

 

 • Ce este masajul Bio-Energo-Terapeutic FOHOW?

Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității.

Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.

 


 • Ca indicații terapeutice se recomandă în:

Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.

 

 • Cum funcționează terapia FOHOW :

 

Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care au dureri.  Este utilă în tratarea afecțiunilor însoțite de dureri cronice sau severe, deoarece se reduce stresul și starea de încordare.

Ca urmare a pătrunderii energiei dispozitivului Bio-Electric FOHOW în corp, meridianele acestuia sunt stimulate, provocând activarea fibrelor nervoase periferice. Impulsul ajunge la sistemul nervos central, creierul eliberând endorfine pentru a favoriza efectul analgezic si de  atenuare a durerii.  

Meridianele sunt canale prin care sângele este transportat în toate părțile corpului și prin care circula energia. Astfel așa se transmite informația, prin intermediul căilor bio-electrice din organism, apărând și protejând de factorii nocivi din exterior. 

 Printr-o aplicare regulată a terapiei cu dispozitivul Bio-Electric FOHOW, celulele de la nivel molecular sunt rearanjate. Această reorganizare la nivel molecular a celulelor corpului duce la buna funcționare a  organismului.

 Nu există efecte secundare sau dureri asociate tratamentului cu dispozitivul FOHOW!

 • BENEFICII aduse prin Terapia FOHOW :

 • Înlătură blocajele meridianelor, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează metabolismul;
 • Activează țesuturile nervoase și musculare, favorizând flexibilitatea mușchilor;
 • Reglează sistemul digestiv, purificând organismul, ceea ce promovează bunăstarea lui fizică;
 • Amplifică efectul antiinflamator și antiseptic;
 • Înlătură orice tip de tensiune și durere cauzate de un sistem nervos slăbit;
 • Stimulează nervii la nivel celular, muscular, tisular, precum și al fasciei musculare, al articulațiilor, mărind fluxul energiei din organism;
 • Reglează pH-ul organismului, activând sistemul imunitar, ceea ce ajută la prevenirea, tratarea și vindecarea bolilor și afecțiunilor;
 • Detoxifică organismul, realizând echilibrul acido-bazic. Atenuează schimbările de dispoziție, îmbunătățind digestia și somnul;
 • Favorizează frumusețea tenului, având efect antiîmbătrânire prin tonifierea pielii, reducerea ridurilor și a liniilor fine și prin îmbunătățirea aspectului tenului.


Masajul poate fi:

    - Facial, ajută la :  • reîntinerirea feței, ștergerea ridurilor,
 • stimulează meridianele și punctele de acupuncură de pe față,
 • crește activitatea celulară.
    - Masajul pentru eliminarea varicelor conform protocolului,    - Masajul pentru reducerea celulitei,    - Masajul pentru reechilibrarea meridianelor,    - Auto-terapia cu padurile de masaj.


Acest dispozitiv este creat pentru sănătatea întregii familii. Ca atare, este recomandat fiecaruia în intimitatea propriului cămin!

Preț sedință 220 ron!!

 • CONTRAINDICATII :

 • stimulator cardiac,
 • stenturi la inimă,
 • tromboză (cheaguri de sânge  în vasele de la nivelul brațelor sau picioarelor),
 • femei însărcinate.

Dispozitivul FOHOW (certificat CE) este în conformitate cu specificațiile UE în privința sănătății și a siguranței consumatorului.


Nicoleta Maria Vodanovici
Tehnician Nutritionist
Facilitator ACCESS BARS/ ACCESS  ENERGETIC FACELIFT

Senior Manager NeoLife
Distribuitor Kangen

Pasionată de numerologie, astrologie, mayan calendar și lecția de viață
Pentru programări și alte detalii:
contact@terranutri.life
Tel. +40766361840


TerraNutriLife SRL
CUI RO41333177
Sect 3, Bucuresti

www.terranutri.life


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nunta Cosmică sau Noi Începuturi!!

  Bună dimineața! O nouă zi binecuvântată în Ceruri dar și pe PĂMÂNT! Anul acesta avem celebra Nuntă Cosmică începând din 12 aprilie (ora 20:44) și se încheie pe 15 aprilie 2021 ( ora 9:34) cât Soarele este în Berbec și Luna este în Taur, iar în plus mai avem și mai multă susținere astrală cu un Stellium. Așa că mai sunt puține momente până când începe Nunta Cosmică, cea mult exaltată, comentată zilele acestea!! V-ați făcut cerințele pure către Univers și pașii de urmat? V-ați pregătit lista cu priorități pentru anul acesta ? Ați aprins o lumânare, pentru susținerea proiectelor dorite? Ați cerut și Susținere Divină? Dar cum este cu Asumarea Responsabilităților ? Ați mulțumit pentru fiecare DAR primit în ultima perioadă? Pentru fiecare cerere este bine sa fim în acord ( ce gandim și cum acționăm) și clari altfel materializarea va fi un pic mai diferită. Atitudinea și postura corporală face diferența! Cum cerem ceea ce ne dorim dincolo de nevoi? Cum ne facem o agendă specială doar pentru

ATELIER TERAPEUTIC: ALEG SĂ RENASC?

❗ Bună dimineața 🌍❗ Am început o nouă etapă vibrațională disponibilă pentru umanitate începând cu data de 1 iunie,  pe care fiecare în funcție de propriile alegeri îl va conduce pe un alt nivel de conștiință. Însă dacă evităm realitatea și nu suntem practici în tot ceea ce facem, suntem ușor deviați de la sursă iar pentru asta anul acesta avem acest apel de trezire al conștiinței în masă !! Orice confuzie sau iluzie privind trecutul nostru care ne perturbă de la ceea ce suntem este timpul să o eliberăm ❗ Și dacă simți că- ți lipsesc parți din tine sau te simți deconectat de la ESENȚA TA,  ACUM,  este momentul de ❗ REÎNTREGIRE ȘI RECONECTARE ❗ Fiecare etapă din viața noastră funcționează în sincronicitate cu universul. CA ATARE, ACUM , AVEM SUSȚINEREA ȘI OPORTUNITATEA ''FERESTREI DE TIMP'' CARE S- A MATERIALIZAT PENTRU A ELIMINA COMPLET ȘI DEFINITIV ORICE ATAȘAMENT NECONTRIBUTIV EVOLUȚIEI NOASTRE  ❗ Chiar dacă din comoditate sau lipsa de asumare

Terapia ACCESS BARS

Bună dimineața! Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice aspect al vieții tale? Cum ar fi dacă tu știi ceva ce nimeni altcineva nu știe și poți manifesta cu ușurință asta? Cum ar fi dacă acum este timpul să te exprimi și să te alegi pe tine? Access Consciousness este reprezentat printr - o colecție de instrumente practice și tehnici pe care le folosesc pentru a -mi schimba viața și de a susține procesul de schimbare a ceea ce vrei TU din viața ta.  Te împuternicește să recunoști ceea ce deja știi! Invitația lansată este printr-o sesiune privată de Access Bars, terapia care îți poate schimba percepția despre tine dar și te poate susține să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat ca o condiționare a traiului pe această mirifică planetă. Întâlnirea poate dura ca timp între 1 si 2 ore. Ca tehnică de lucru folosită, vreau să știi că există 32 de puncte energetice pe meridianul capului tău, care ușor atinse de către terapeut, eliberează din subconștientu