Treceți la conținutul principal

Captiv în relație




Bună dimineața , cititorule!





Aseară, într-un schimb de Bars cu Bogdan, CF în Access Consciousness, am conștientizat ceva interesant.

Povesteam despre cum am încheiat ultima relație și ce anume m-a ținut în ea. Iar intuitiv răspunsul meu a sunat așa: CAPTIVĂ.

Am așteptat câteva secunde observându-mi ușurința corpului auzind aceste cuvinte, eliberarea stării și am conștientizat  că a existat o forță dincolo de mine care lucra prin mine la modul inconștient și care mă ținea efectiv captivă așa zisei relații de ..iubire..

Ce înseamnă pentru mine o relație de captivitate? 

Să nu poți să ai capacitatea să spui nu și nici forța interioară să închei acea relație chiar dacă știi că te consumă foarte mult. Ca o pasăre într-o cușcă, fără nicio portiță de scăpare.

M-am întrebat: Cum de am atras un așa barbat? 

Conștientizările curgeau pe bandă rulantă: emoții captive din copilărie, abuzul de pe neam, formele de gaslighting,  mirajul iubirii care era o iluzie, frica de abandon. Ale cui sunt toate acestea, am întrebat?

Ce alegeri noi pot face, fi , crea și genera eu și corpul meu?

Am început să le eliberez și să mă simt din ce în ce mai ușoară.

Startul eliberărilor l-am primit prin rularea barelor de pe cap cu Bogdan. 

Iar a doua zi au urmat eliberările emoționale cu magnetul terapeutic, venind în sprijinul meu prietena mea dragă Gabriela.

După toate acestea s-a descărcat acest articol, pur și simplu a curs prin mine. Ar mai fi multe de povestit, cu detalii și picanterii, cu aspecte amuzante și nu numai. 

Aceasta este experiența mea, care o transpun și la rândul meu vin în sprijinul tău,  pentru a te elibera de captivitățile necontributive ție și corpului tău.

Iar despre trădare, înșelare și minciuni, acestea le voi aborda într-un alt articol.

Tu conștientizezi dacă ești într-o relație de captivitate?

Ai vrea să ai o relație captivantă?

Ce alegi?

Sunt alături de tine ca femeie, ca și terapeut pentru a te susține și pentru a crea mai multă ușurință cu tine și corpul tău.

Nicoleta Maria Vodanovici

Terapeut de terapii complementare
Facilitator Access Bars





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sesiuni ACCESS BARS

ACCESS BARS - ARTA DE A-ȚI SCHIMBA PERCEPȚIA ASUPRA PROPRIEI REALITAȚI SCOPUL ACCESS este s ă creeze o realitate diferită. Introducere în Access Access reprezintă o serie de instrumente și procese menite să faciliteze mai multă conștiență pentru toți. Conștiința include totul, fără nici un fel de judecată. Disponibilitata și capacitatea  de a fi conștient în totalitate, complet  deschis în toate ariile din viața ta. Conștiența este abilitatea de a fi continuu deschis și prezent la cât mai multe posibilități, la cât mai multe alegeri și la cât mai multă viață. Invitația lansată de Access te susține să te recunoști pe tine ca fiind cu adevărat o ființă infinită. Este o metodă dinamică de transformare a conștiinței prezentă în 173 de țări din toată lumea și mai bine de 20 de ani. Cum ar fi să.... Să alegi dincolo de judecățile, limitările, percepțiile, proiecțiile, programele, credințele, gândurile, sentimentele și emoțiile tale sau ale ...

Masajul bio-energo-terapeutic Fohow și beneficiile lui!

  Ce este masajul Bio-Energo-Terapeutic FOHOW? Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității. Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.   Ca indicații terapeutice se recomandă în: Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.   Cum funcționează terapia FOHOW :   Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care...

O sarcină SĂNĂTOASĂ

Pentru viitoarele  MĂMICI o sarcină SĂNĂTOASĂ înseamnă: Odihnă suficientă ;  O dietă bogată în fructe, vegetale, cereale integrale, legume, peşte. Consumuri limitate  de dulciuri rafinate (zahăr rafinat), mâncăruri procesate şi grăsimi saturate; evitarea substanţelor dăunătoare. Toate acestea au un rol foarte important în asigurarea unei sarcini sănătoase. În completarea acestor practici sănătoase, trebuie avută în vedere o bună suplimentare nutriţională pentru femeile însărcinate. Vitaminele din grupa B Necesarul de acid folic se dublează în timpul sarcinii, suplimentarea fiind direct legată de evitarea malformaţiilor şi greutatea mica la naştere a fătului. Specialiştii recomandă 500- 600 mcg de acid folic zilnic. Altă grupă de vitamine B sunt vitaminele B1, B2, B3, B6 şi B12. Aceste vitamine aduc numeroase beneficii, de la asigurarea unei greutăţi sănătoase la naştere a copilului, până la înlăturarea greţurilor matinale. Vitam...