Treceți la conținutul principal

Sesiuni Access Bars


                                         ACCESS CONSCIOUSNESS  BARS  

             ARTA DE A-ȚI SCHIMBA PERCEPȚIA ASUPRA PROPRIEI REALITAȚISCOPUL ACCESS este să creeze o realitate diferită!
Reprezintă o serie de instrumente și procese menite să faciliteze mai multă conștiență pentru toți.
Conștiința include totul, fără nici un fel de judecată.
Disponibilitatea și capacitatea  de a fi conștient în totalitate, complet deschis în toate ariile din viața ta.
Conștiența este abilitatea de a fi continuu deschis și prezent la cât mai multe posibilități, la cât mai multe alegeri și la cât mai multă viață.
Invitația lansată de Access te susține să te recunoști pe tine ca fiind cu adevărat o ființă infinită.

Este o metodă dinamică de transformare a conștiinței prezentă în 173 de țări din toată lumea și mai bine de 20 de ani.Cum ar fi să?
Alegi dincolo de judecățile, limitările, percepțiile, proiecțiile, programele, credințele, gândurile, sentimentele și emoțiile tale sau ale altora?
Ce altceva mai este posibil și nu ai accesat până acum?


ÎN CE CONSTĂ ACCESS BARS?

Pe capul nostru există 32 de puncte energetice. Ele reprezintă componenta de stocare a tuturor gândurilor, emoțiilor, ideilor, deciziilor, hotărârilor, și a punctelor de vedere de-a lungul anilor si a generațiilor.


Când sunt accesate aceste benzi pot influența orice situație de sănătate și de viață, cu schimbări rapide și miraculoase.
Bars poate fi folosit în supărări, afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, oboseală cronică și lipsa dorinței de viață, schizofrenie, stres postraumatic, frigiditate, impotență, dificultăți de învățare, relații dificile, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, autism, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice și această listă poate fi îmbunătățită.

Este complet diferită de orice altă modalitate și lucrează la nivelul conștiinței.
Este o metodă de eliberare a tot ceea ce înlănțuie conștiința, anticonstiință și inconștiență, lăsând astfel spațiu pentru mai multă prezență, usurință, bucurie.


O ședință de Access Bars poate produce mai multe transformări decât ani întregi de terapie.
În cel mai rău caz, după o ședință de Bars te poti simți ca după un masaj bun, iar în cel mai bun caz, întreaga ta viața se va schimba.
Problemele și situațiile din viața noastră și din lume sunt direct determinate de nivelul nostru de conștiință.

Este o metodă de eliberare cu ușurință a limitărilor și blocajelor mentale, fizice, emoționale, este un cumul de instrumente care facilitează mai multă conștiență pe Pământ, în toate ariile din viața ta. 
În același timp este o tehnică de eliberare a stresului, un instrument de prim ajutor pentru orice situație din viața ta, un plus valoare ce poate fi adăugat oricărei terapii sau metode de consiliere.

Dintre aceste 32 de puncte putem menționa punctele de vindecare, de spațiu și timp, de control, de sensibilizare, emoții, creativitate, putere, îmbătrânire, sexualitate și bani.

Când sunt atinse uşor, se porneşte un flux de energie care eliberează şi şterge din memoria celulară toate mecanismele limitatoare (credințe, judecăți, decizii, blocaje, emoții negative, etc.) acumulate inconștient de-a lungul existenței prin care creăm dizarmonie, suferință, boală, nefericire, blocaje în viața noastră dar și in viața persoanelor dragi nouă.
O sesiune Bars durează între 60 –90 de minute, timp în care se acționează asupra celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului. În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 5-10 minute, în functie de starea pacientului.

Această terapie de relaxare nu prezintă contraindicații în cazul copiilor, sesiunea va fi mai scurta, în jur de 30-40 de minute.

Pentru programari sau alte detalii:
contact@terranutri.life
Tel. 0766361840
Nicoleta Maria Vodanovici
Terapeut / Tehnician Nutritionist
Facilitator ACCESS BARS 
ACCESS ENERGETIC FACELIFT

TERRANUTRILIFE SRL
CUI RO41333177
Bucuresti

www.terranutri.life


TOTUL IN VIAȚĂ VINE LA NOI CU UȘURINTĂ, BUCURIE ȘI GLORIE!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Nunta Cosmică sau Noi Începuturi!!

  Bună dimineața! O nouă zi binecuvântată în Ceruri dar și pe PĂMÂNT! Anul acesta avem celebra Nuntă Cosmică începând din 12 aprilie (ora 20:44) și se încheie pe 15 aprilie 2021 ( ora 9:34) cât Soarele este în Berbec și Luna este în Taur, iar în plus mai avem și mai multă susținere astrală cu un Stellium. Așa că mai sunt puține momente până când începe Nunta Cosmică, cea mult exaltată, comentată zilele acestea!! V-ați făcut cerințele pure către Univers și pașii de urmat? V-ați pregătit lista cu priorități pentru anul acesta ? Ați aprins o lumânare, pentru susținerea proiectelor dorite? Ați cerut și Susținere Divină? Dar cum este cu Asumarea Responsabilităților ? Ați mulțumit pentru fiecare DAR primit în ultima perioadă? Pentru fiecare cerere este bine sa fim în acord ( ce gandim și cum acționăm) și clari altfel materializarea va fi un pic mai diferită. Atitudinea și postura corporală face diferența! Cum cerem ceea ce ne dorim dincolo de nevoi? Cum ne facem o agendă specială doar pentru

ATELIER TERAPEUTIC: ALEG SĂ RENASC?

❗ Bună dimineața 🌍❗ Am început o nouă etapă vibrațională disponibilă pentru umanitate începând cu data de 1 iunie,  pe care fiecare în funcție de propriile alegeri îl va conduce pe un alt nivel de conștiință. Însă dacă evităm realitatea și nu suntem practici în tot ceea ce facem, suntem ușor deviați de la sursă iar pentru asta anul acesta avem acest apel de trezire al conștiinței în masă !! Orice confuzie sau iluzie privind trecutul nostru care ne perturbă de la ceea ce suntem este timpul să o eliberăm ❗ Și dacă simți că- ți lipsesc parți din tine sau te simți deconectat de la ESENȚA TA,  ACUM,  este momentul de ❗ REÎNTREGIRE ȘI RECONECTARE ❗ Fiecare etapă din viața noastră funcționează în sincronicitate cu universul. CA ATARE, ACUM , AVEM SUSȚINEREA ȘI OPORTUNITATEA ''FERESTREI DE TIMP'' CARE S- A MATERIALIZAT PENTRU A ELIMINA COMPLET ȘI DEFINITIV ORICE ATAȘAMENT NECONTRIBUTIV EVOLUȚIEI NOASTRE  ❗ Chiar dacă din comoditate sau lipsa de asumare

Terapia ACCESS BARS

Bună dimineața! Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice aspect al vieții tale? Cum ar fi dacă tu știi ceva ce nimeni altcineva nu știe și poți manifesta cu ușurință asta? Cum ar fi dacă acum este timpul să te exprimi și să te alegi pe tine? Access Consciousness este reprezentat printr - o colecție de instrumente practice și tehnici pe care le folosesc pentru a -mi schimba viața și de a susține procesul de schimbare a ceea ce vrei TU din viața ta.  Te împuternicește să recunoști ceea ce deja știi! Invitația lansată este printr-o sesiune privată de Access Bars, terapia care îți poate schimba percepția despre tine dar și te poate susține să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat ca o condiționare a traiului pe această mirifică planetă. Întâlnirea poate dura ca timp între 1 si 2 ore. Ca tehnică de lucru folosită, vreau să știi că există 32 de puncte energetice pe meridianul capului tău, care ușor atinse de către terapeut, eliberează din subconștientu