Treceți la conținutul principal

Sesiuni Access Bars


                                         ACCESS CONSCIOUSNESS  BARS  

             ARTA DE A-ȚI SCHIMBA PERCEPȚIA ASUPRA PROPRIEI REALITAȚI



SCOPUL ACCESS este să creeze o realitate diferită!
Reprezintă o serie de instrumente și procese menite să faciliteze mai multă conștiență pentru toți.
Conștiința include totul, fără nici un fel de judecată.
Disponibilitatea și capacitatea  de a fi conștient în totalitate, complet deschis în toate ariile din viața ta.
Conștiența este abilitatea de a fi continuu deschis și prezent la cât mai multe posibilități, la cât mai multe alegeri și la cât mai multă viață.
Invitația lansată de Access te susține să te recunoști pe tine ca fiind cu adevărat o ființă infinită.

Este o metodă dinamică de transformare a conștiinței prezentă în 173 de țări din toată lumea și mai bine de 20 de ani.



Cum ar fi să?
Alegi dincolo de judecățile, limitările, percepțiile, proiecțiile, programele, credințele, gândurile, sentimentele și emoțiile tale sau ale altora?
Ce altceva mai este posibil și nu ai accesat până acum?


ÎN CE CONSTĂ ACCESS BARS?

Pe capul nostru există 32 de puncte energetice. Ele reprezintă componenta de stocare a tuturor gândurilor, emoțiilor, ideilor, deciziilor, hotărârilor, și a punctelor de vedere de-a lungul anilor si a generațiilor.


Când sunt accesate aceste benzi pot influența orice situație de sănătate și de viață, cu schimbări rapide și miraculoase.
Bars poate fi folosit în supărări, afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, oboseală cronică și lipsa dorinței de viață, schizofrenie, stres postraumatic, frigiditate, impotență, dificultăți de învățare, relații dificile, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, autism, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice și această listă poate fi îmbunătățită.

Este complet diferită de orice altă modalitate și lucrează la nivelul conștiinței.
Este o metodă de eliberare a tot ceea ce înlănțuie conștiința, anticonstiință și inconștiență, lăsând astfel spațiu pentru mai multă prezență, usurință, bucurie.


O ședință de Access Bars poate produce mai multe transformări decât ani întregi de terapie.
În cel mai rău caz, după o ședință de Bars te poti simți ca după un masaj bun, iar în cel mai bun caz, întreaga ta viața se va schimba.
Problemele și situațiile din viața noastră și din lume sunt direct determinate de nivelul nostru de conștiință.

Este o metodă de eliberare cu ușurință a limitărilor și blocajelor mentale, fizice, emoționale, este un cumul de instrumente care facilitează mai multă conștiență pe Pământ, în toate ariile din viața ta. 
În același timp este o tehnică de eliberare a stresului, un instrument de prim ajutor pentru orice situație din viața ta, un plus valoare ce poate fi adăugat oricărei terapii sau metode de consiliere.

Dintre aceste 32 de puncte putem menționa punctele de vindecare, de spațiu și timp, de control, de sensibilizare, emoții, creativitate, putere, îmbătrânire, sexualitate și bani.

Când sunt atinse uşor, se porneşte un flux de energie care eliberează şi şterge din memoria celulară toate mecanismele limitatoare (credințe, judecăți, decizii, blocaje, emoții negative, etc.) acumulate inconștient de-a lungul existenței prin care creăm dizarmonie, suferință, boală, nefericire, blocaje în viața noastră dar și in viața persoanelor dragi nouă.
O sesiune Bars durează între 60 –90 de minute, timp în care se acționează asupra celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului. În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 5-10 minute, în functie de starea pacientului.

Această terapie de relaxare nu prezintă contraindicații în cazul copiilor, sesiunea va fi mai scurta, în jur de 30-40 de minute.

Pentru programari sau alte detalii:
contact@terranutri.life
Tel. 0766361840
Nicoleta Maria Vodanovici
Terapeut / Tehnician Nutritionist
Facilitator ACCESS BARS 
ACCESS ENERGETIC FACELIFT

TERRANUTRILIFE SRL
CUI RO41333177
Bucuresti

www.terranutri.life


TOTUL IN VIAȚĂ VINE LA NOI CU UȘURINTĂ, BUCURIE ȘI GLORIE!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Masajul bio-energo-terapeutic Fohow și beneficiile lui!

  Ce este masajul Bio-Energo-Terapeutic FOHOW? Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității. Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.   Ca indicații terapeutice se recomandă în: Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.   Cum funcționează terapia FOHOW :   Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care au dureri.  Este utilă

Captiv în relație

Bună dimineața , cititorule! Aseară, într-un schimb de Bars cu Bogdan, CF în Access Consciousness, am conștientizat ceva interesant. Povesteam despre cum am încheiat ultima relație și ce anume m-a ținut în ea. Iar intuitiv răspunsul meu a sunat așa: CAPTIVĂ. Am așteptat câteva secunde observându-mi ușurința corpului auzind aceste cuvinte, eliberarea stării și am conștientizat  că a existat o forță dincolo de mine care lucra prin mine la modul inconștient și care mă ținea efectiv captivă așa zisei relații de ..iubire.. Ce înseamnă pentru mine o relație de captivitate?  Să nu poți să ai capacitatea să spui nu și nici forța interioară să închei acea relație chiar dacă știi că te consumă foarte mult. Ca o pasăre într-o cușcă, fără nicio portiță de scăpare. M-am î ntrebat:  Cum de am atras un așa barbat?  Conștientizările curgeau pe bandă rulantă: emoții captive din copilărie, abuzul de pe neam, formele de gaslighting,  mirajul iubirii care era o iluzie, frica de abandon. Ale cui sunt toate

Terapia ACCESS BARS

Bună dimineața! Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice aspect al vieții tale? Cum ar fi dacă tu știi ceva ce nimeni altcineva nu știe și poți manifesta cu ușurință asta? Cum ar fi dacă acum este timpul să te exprimi și să te alegi pe tine? Access Consciousness este reprezentat printr - o colecție de instrumente practice și tehnici pe care le folosesc pentru a -mi schimba viața și de a susține procesul de schimbare a ceea ce vrei TU din viața ta.  Te împuternicește să recunoști ceea ce deja știi! Invitația lansată este printr-o sesiune privată de Access Bars, terapia care îți poate schimba percepția despre tine dar și te poate susține să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat ca o condiționare a traiului pe această mirifică planetă. Întâlnirea poate dura ca timp între 1 si 2 ore. Ca tehnică de lucru folosită, vreau să știi că există 32 de puncte energetice pe meridianul capului tău, care ușor atinse de către terapeut, eliberează din subconștientu