Treceți la conținutul principal

Darul care deja EȘTI! ACCESS BARS Workshop


Bine te-am (re)găsit!

      ''Viața mea s-a transformat considerabil încă din prima zi de curs. Mai multă claritate, mai mult spațiu, mai multă conștiență sunt doar câteva din contribuțiile aduse mie din acestă primă clasă primită. '' I.L




Cum eram eu înainte de BARS și după?! 

Pot să spun că sunt cu mult mai conștientă, prezentă în corp și cu o poftă de a trai incredibilă.

Te invit și pe tine în universul  Access Consciousness!


Access Bars este o unealtă de TRANSFORMARE care ne SUSȚINE în procesul de extindere al conștiinței.

DEZVOLTĂ capacitatea NATURALĂ pentru a începe să ALEGEM pentru prima dată în viața noastră din starea de PREZENȚĂ dizolvând astfel limitările în mai multe zone ale existenței noastre.


Îți amintești ultimul moment din viața ta când erai total relaxat/ ă și hrănit/ă?


Când ai primit vindecare și bunătate fără judecată pentru trupul tău și pentru ființa ta?


Dar mai multă bucurie și distracție?


Dar mai mulți bani?


Dar mai multă claritate despre viața ta și despre tine?


Ce zici de ușurință și de glorie?


Prima clasă/ curs din Access este The Bars. ACCESS BARS


Știați că există 32 de puncte pe capul nostru care atunci când sunt atinse ușor, eliberăm fără efort și cu ușurință ceea ce nu ne permite să primim?


Aceste puncte conțin toate gândurile, ideile, credințele, EMOȚIILE și considerațiile pe care le-am stocat în toate existențele noastre.

Aceasta este o ocazie pentru ca TU să renunți la tot, la Tot ce nu mai îți este benefic ție și corpului tau!

Fiecare sesiune Bars te poate elibera de limitări în fiecare aspect al vieții tale, care corespunde barei specifice.
Acesta este un proces incredibil de hranitor și relaxant, anulează limitarea în toate aspectele din viața ta pe care esti DISPUS să le schimbi!
Și cum ar fi să primești cu mai multă ușurință contribuția Universului și să-ți creezi viața pe care ți-o dorești?

Ce este NOU începând din acest an sunt introducerea de procese de corp în clasele de ACCESS BARS extrem de benefice.
Datorită Sesiunilor Bars mii de oameni și-au schimbat multe aspecte din corpurile lor si viata lor, incepând cu somnul,sănătatea și greutatea, banii, sex și relațiile, anxietate, stres și multe altele!

Cum se desfasoară cursul de Bars?


- La începutul clasei se va face înregistrarea, plata și veți primi un manual cu instrumentele Bars;
- Pe parcursul zilei se vor face clearinguri,se va răspunde la întrebari, se vor dezbate teme din ariile vieții;
- Vei viziona un film cu fondatorii ACCESS CONSCIOUNESS;
- Se vor explica tehnicile și procesele de corp( învatați efectiv tehnica, pe care o puteți folosi tot restul vieții voastre)
- Se primesc două sesiuni de Bars;
- Se oferă două sesiuni de Bars.

Ce obții participând la aceasta clasă?


- Dreptul de a practica Access Bars în România sau în orice altă țară, în acord cu legislația fiecarei tari;
- Primești diploma valabilă internațional care vă permite sa fii practician Bars;
- Esti înscris/ă pe site-ul accessconsciousness.com;
- Primești manualul de Bars cu numeroase informații interesante;
- Poti alege ulterior să predai cursul de Access Bars, conform conditiilor stabilite de fondatori, devenind facilitator.

Cine poate învăța Bars?

ORICINE
, atat pentru persoane fizice, cat si pentru terapeuti sau psihologi, medici, coachi, traineri dezvoltare personala. Copiii sunt bineveniti. Nu exista limita de varsta.


Beneficiile participării?


Este o modalitate sigură și ușoară care te poate susține de-a lungul întregii tale vieti să eliberezi din blocajele și convingerile limitative care va pot influența:

-  Stima de sine
-  Încrederea in sine
-  Puterea personala
-  Relațiile
-  Abundența și toate aspectele legate de bani și prosperitate
-  Sănătate
-  Pierderile de orice natură
-  Stresul oxidativ

Cum te poate susține?


-   Eliberează tensiunea din minte și din trup;
-   Creează starea  de pace și de bine care se continuă și după terminarea sesiunii;
-   Cu mult mai relaxat/ă și învigorat/ă în același timp;
-   Liniștește mintea și aduce claritate și prezență crescută în corp;
-   Îmbunătățește relațiile interpersonale prin crearea spațiului și îngăduinței față de tine și față de cei din jurul tău;
-   Reduce fricile, fobiile, anxietatea, stresul și stresul post traumatic;
-   Crește și dezvoltă creativitatea;
-   Eliberează locurile unde au fost create limitari și deschide posibilitați noi, diferite în toate aspectele vieții tale;
-   Permite să ai mai multă energie disponibilă în corp și la nivelul creierului, modificând semnificativ funcționarea creierului și a tuturor sistemelor din corp.

Când?


În fiecare sâmbătă și la cerere.

Cât costă?

910 lei – pretul pentru Romania (65 % din preturile internationale)- PREȚ REACTUALIZAT
Repetarea cursului în ultimele 12 luni și pentru adolescentii cu varstele intre 16 si 18 ani este 455 de lei
Pentru copii pana la 15 ani care insoțesc un adult este GRATUIT.

Locația se anunță cu 48 ore înainte de începerea cursului telefonic sau pe mail.

Cum se face înscrierea?

vodanovicinicoleta@yahoo.com
la nr. de telefon 0766361840
Sau pe messenger Maria Nicoleta Vodanovici

Durata cursului este de 1 zi.

Metoda ACCESS BARS este disponibilă acum în 173 de țări!


Facilitator BARS ACCESS CONSCIOUSNESS: Nicoleta Maria Vodanovici


Sau

În cadrul  sesiunilor individuale,

Atunci când sunt atinse uşor punctele energetice de pe capul tău, se porneşte un flux de energie care eliberează şi şterge din memoria celulară toate mecanismele limitatoare (credințele, judecățile, deciziile, blocajele, emoțiile negative, reprimate, traumele etc) acumulate inconștient de-a lungul existenței și prin care s-a creat dizarmonie, suferințe, boala, nefericire, blocaje atât  în viața noastră dar și în viața persoanelor dragi nouă.

Este o metodă de eliberare cu ușurință a limitărilor și blocajelor mentale, fizice, emoționale, Mai este un cumul de instrumente care facilitează mai multă conștiență pe Pământ și mai ales în toate ariile din viața ta.

O sesiune Bars durează între 60 - 90 de minute, timp în care se acționează asupra celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului. În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 5-10 minute, în functie de starea/ necesitatea clientului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Masajul bio-energo-terapeutic Fohow și beneficiile lui!

  Ce este masajul Bio-Energo-Terapeutic FOHOW? Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității. Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.   Ca indicații terapeutice se recomandă în: Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.   Cum funcționează terapia FOHOW :   Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care au dureri.  Este utilă

Captiv în relație

Bună dimineața , cititorule! Aseară, într-un schimb de Bars cu Bogdan, CF în Access Consciousness, am conștientizat ceva interesant. Povesteam despre cum am încheiat ultima relație și ce anume m-a ținut în ea. Iar intuitiv răspunsul meu a sunat așa: CAPTIVĂ. Am așteptat câteva secunde observându-mi ușurința corpului auzind aceste cuvinte, eliberarea stării și am conștientizat  că a existat o forță dincolo de mine care lucra prin mine la modul inconștient și care mă ținea efectiv captivă așa zisei relații de ..iubire.. Ce înseamnă pentru mine o relație de captivitate?  Să nu poți să ai capacitatea să spui nu și nici forța interioară să închei acea relație chiar dacă știi că te consumă foarte mult. Ca o pasăre într-o cușcă, fără nicio portiță de scăpare. M-am î ntrebat:  Cum de am atras un așa barbat?  Conștientizările curgeau pe bandă rulantă: emoții captive din copilărie, abuzul de pe neam, formele de gaslighting,  mirajul iubirii care era o iluzie, frica de abandon. Ale cui sunt toate

Terapia ACCESS BARS

Bună dimineața! Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice aspect al vieții tale? Cum ar fi dacă tu știi ceva ce nimeni altcineva nu știe și poți manifesta cu ușurință asta? Cum ar fi dacă acum este timpul să te exprimi și să te alegi pe tine? Access Consciousness este reprezentat printr - o colecție de instrumente practice și tehnici pe care le folosesc pentru a -mi schimba viața și de a susține procesul de schimbare a ceea ce vrei TU din viața ta.  Te împuternicește să recunoști ceea ce deja știi! Invitația lansată este printr-o sesiune privată de Access Bars, terapia care îți poate schimba percepția despre tine dar și te poate susține să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat ca o condiționare a traiului pe această mirifică planetă. Întâlnirea poate dura ca timp între 1 si 2 ore. Ca tehnică de lucru folosită, vreau să știi că există 32 de puncte energetice pe meridianul capului tău, care ușor atinse de către terapeut, eliberează din subconștientu