Treceți la conținutul principal

Sesiuni ACCESS FACELIFT


FACELIFT ARTA  ÎNTINERIRII 

Access Consciousness este  reprezentat de un set de instrumente și procese concepute să faciliteze mai multă conștiență pentru fiecare om, deoarece CONȘTIINȚA include totul, fara să judece.
Access te invită să te recunoști ca ființă infintă care esti cu ADEVĂRAT  și să începi să-ți generezi viața dincolo de acel TU care crezi că EȘTI.

Bine ai venit în universul FACELIFT!

Cum ar fi să-ți trăiești viață fără să te critici?
Să-ți trăiești propria realitate fără să te judeci pentru corpul tău, fața ta și defectele tale?

Ce ar fi dacă îmbătrânirea corpului este un simplu punct de vedere fix care poate fi schimbat?
Conștientizezi că acum corpul tău arată exact ca și judecățile pe care le proiectezi asupra lui?

Pe măsura ce începi să schimbi modul cum te raportezi la corpul tau începi să schimbi și modul în care te raportezi la tot ce este în viața ta.

Corpul este autovehicolul nostru în aceasta viață. 
Oare îi oferim atenția cuvenită?

CE ESTE ACCESS FACELIFT?

Access Energetic Facelift este un mod extraordinar de reîntinerire a faței ( cu efecte similiare pe întreg corpul) și de inversare a apariției îmbătrânirii.

Ce au constatat cei care au primit ca îmbunătătiri în cadrul sedinței de Access Facelift? 

– O diminuare a liniilor și ridurilor feței,
– Îmbunătățirea vederii,
– Fermitatea și tonifierea mușchilor feței și a pielii în ansamblu,
– Vindecarea și inversarea procesului de cicatrizare,
– Pielea Sănătoasă și aspectul corpului general împrospătat.

Și alte efecte legate de a te simți mai tânăr și mai confortabil în corpul tau și cu tine – deoarece Access Energetic Facelift are și proprietatea de a elibera energiile blocate în corp care te fac să ai o părere proastă despre tine și să te judeci pentru modul în care arăți.

Persoanele care au primit acest proces complex de corp Access Facelift au raportat – în afara de efectele fizice, și un lifting al vietii, cu mai multă energie, stabilitate și claritate. 
Dacă este  facut de mai multe ori  (minim 21 de ședințe) efectul pare a fi permanent.


Este oare posibil să te simți mai tânăr fără să injectezi botox sau să faci alte proceduri care traumatizează corpul?
ESTE!

Ce se întâmplă este aspectul că persoana lasă să plece judecațile, convingerile și programele care tin semnele îmbătrânirii în corp. Pe masură ce clienții învață să dea drumul la energia aceasta , cu atât mai repede fața și corpul pot intra într-un proces regenerativ care permite celulelor sa-și modifice informațiile, ca atare anumite lucruri în metabolismul lor se schimbă ( se produce mai mult colagen, pielea se hidratează, astfel ca fața va arăta mult mai proaspătă și vor fi din ce in ce mai putine riduri).
Intervalul optim dintre doua sedinte este la început o dată pe săptămână, pentru a ține procesul în rulare deci și celulele să poată să producă schimbarile necesare,
 apoi dupa primele 10 sesiuni săptămânale se va observa o schimbare majoră în corp (suficientă pentru a permite ca urmatoarele sedinte sa fie la doua saptamani și apoi lunar).


Nicoleta Maria Vodanovici
Terapeut si Tehnician Nutritionist
Facilitator ACCESS BARS
Practician  ACCESS FACELIFT
Terapie cu Cristale si bolul tibetan
Senior Manager NeoLife
Reprezentant Kangen
Artă creativă și intuitivă
Pasionată de numerologie, astrologie, mayan calendar și lecția de viață


Pentru programări și alte detalii:
contact@terranutri.life
Tel. 0766361840
TERRANUTRILIFE SRL
CUI RO41333177
Bucuresti

Totul în viață vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie!





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Masajul bio-energo-terapeutic Fohow și beneficiile lui!

  Ce este masajul Bio-Energo-Terapeutic FOHOW? Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității. Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.   Ca indicații terapeutice se recomandă în: Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.   Cum funcționează terapia FOHOW :   Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care au dureri.  Este utilă

Captiv în relație

Bună dimineața , cititorule! Aseară, într-un schimb de Bars cu Bogdan, CF în Access Consciousness, am conștientizat ceva interesant. Povesteam despre cum am încheiat ultima relație și ce anume m-a ținut în ea. Iar intuitiv răspunsul meu a sunat așa: CAPTIVĂ. Am așteptat câteva secunde observându-mi ușurința corpului auzind aceste cuvinte, eliberarea stării și am conștientizat  că a existat o forță dincolo de mine care lucra prin mine la modul inconștient și care mă ținea efectiv captivă așa zisei relații de ..iubire.. Ce înseamnă pentru mine o relație de captivitate?  Să nu poți să ai capacitatea să spui nu și nici forța interioară să închei acea relație chiar dacă știi că te consumă foarte mult. Ca o pasăre într-o cușcă, fără nicio portiță de scăpare. M-am î ntrebat:  Cum de am atras un așa barbat?  Conștientizările curgeau pe bandă rulantă: emoții captive din copilărie, abuzul de pe neam, formele de gaslighting,  mirajul iubirii care era o iluzie, frica de abandon. Ale cui sunt toate

Terapia ACCESS BARS

Bună dimineața! Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice aspect al vieții tale? Cum ar fi dacă tu știi ceva ce nimeni altcineva nu știe și poți manifesta cu ușurință asta? Cum ar fi dacă acum este timpul să te exprimi și să te alegi pe tine? Access Consciousness este reprezentat printr - o colecție de instrumente practice și tehnici pe care le folosesc pentru a -mi schimba viața și de a susține procesul de schimbare a ceea ce vrei TU din viața ta.  Te împuternicește să recunoști ceea ce deja știi! Invitația lansată este printr-o sesiune privată de Access Bars, terapia care îți poate schimba percepția despre tine dar și te poate susține să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat ca o condiționare a traiului pe această mirifică planetă. Întâlnirea poate dura ca timp între 1 si 2 ore. Ca tehnică de lucru folosită, vreau să știi că există 32 de puncte energetice pe meridianul capului tău, care ușor atinse de către terapeut, eliberează din subconștientu