Treceți la conținutul principal

Lupa pe emoții cu Luna plină din Pești

Bună dimineața!

O nouă zi plină de magie și inspirație!


La unison cu luna plină din Pesti m-am hotărât să scriu acest articol care  are legătură cu emoțiile, empatia și onorarea copilului interior.

Modul prin care noi evoluam pe această frumoasă planeta este prin emoții.

Emoțiile (70 % apa) ne sunt amplificate în preajma lunii pline.
Specială devine ziua de 6 septembrie cu plus 3 zile înainte și după datorită semnului Peștilor.
Care are legătură cu apa deci cu emoțiile.

Corpul uman este format din peste  70 % apă și în acest ''ocean '' suntem toți.
Fantastic cum se desfășoară fazele lunii și amprenta lor asupra noastră.

Inconștientul care ne conduce mai mult de 70 % din timpul nostru în undele beta ne surprinde clar de fiecare dată.

Conexiunea  fiecăruia cu propria persoană, cu copilul interior și cu glasul intuiției este sub lupă extrem de intens.
Ca și cum, Acum, este momentul corectărilor, al  asumării și recăpătării puterii personale fără de care nu putem avansa.

A Evolua?

Din perspectivă mai amplă dacă tu ca om nu ești împăcat cu tine însuți trup-minte- suflet oare cum te poți manifesta la exterior și apoi..... a evolua?

Copilul interior își face glasul auzit ori prin manifestarea lui creativ ori prin autosabotare. Depinde de gradul de deschidere și prietenie în care ești cu el.

Reamintește-ți că în acest proces echilibrul interior este dat de armonizarea, re-așezarea/re-poziționarea ta ca ființă în yin și yang -ul interior.

Centrarea în spațiul din interiorul inimii o simți pentru că ''fie ploaie, fie vânt'' te poți apleca ca trestia dar absolut nimic nu te scoate din radacina bine ancorată în pământ.

Acest timp al re-amintirii și re-asumării  puterii launtrice adus de Mercur retrograd dar și de alte planete retrograde are un  scop foarte bine definit.

Cine sunt ca ființa?

POT  să mă definesc dincolo de ceea ce fac?

Pot doar să Fiu?
Pot să mă simt confortabil ca femeie sau ca barbat?

Accept ceea ce sunt?

Lupa zilele astea este pe emoții.

Sunt ale mele sau aparțin colectivității, sau ale neamului?
Empatizez cu stările  celorlalți, le preiau și apoi le consider ca fiind  ale mele?


De fiecare dată răspunsul îl primim intuitiv, primul gând sau '' flash'' este cel adevărat.

Dar oare cât de mult sunt dispus/ă să lucrez cu mine însumi și să devin observatorul/ rea a ceea ce sunt și a ceea ce fac?


Î
n această notă vă las pe fiecare să analizați prin propriile trăiri/simțiri ce vă aparține, ce nu vă aparține și  la ce sunteți dispuși să renunțați pentru a depăși starea de neputință/ frică.

Vă doresc să vă trăiți adevărul personal și să vă ascultați mai mult intuiția.
Asta pentru a vă demonstra că se poate! Se poate trai fără judecată și control!
Se poate trăi în inimă!

Toate bune!



Nicoleta Maria



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Masajul bio-energo-terapeutic Fohow și beneficiile lui!

  Ce este masajul Bio-Energo-Terapeutic FOHOW? Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității. Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.   Ca indicații terapeutice se recomandă în: Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.   Cum funcționează terapia FOHOW :   Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care au dureri.  Este utilă

Captiv în relație

Bună dimineața , cititorule! Aseară, într-un schimb de Bars cu Bogdan, CF în Access Consciousness, am conștientizat ceva interesant. Povesteam despre cum am încheiat ultima relație și ce anume m-a ținut în ea. Iar intuitiv răspunsul meu a sunat așa: CAPTIVĂ. Am așteptat câteva secunde observându-mi ușurința corpului auzind aceste cuvinte, eliberarea stării și am conștientizat  că a existat o forță dincolo de mine care lucra prin mine la modul inconștient și care mă ținea efectiv captivă așa zisei relații de ..iubire.. Ce înseamnă pentru mine o relație de captivitate?  Să nu poți să ai capacitatea să spui nu și nici forța interioară să închei acea relație chiar dacă știi că te consumă foarte mult. Ca o pasăre într-o cușcă, fără nicio portiță de scăpare. M-am î ntrebat:  Cum de am atras un așa barbat?  Conștientizările curgeau pe bandă rulantă: emoții captive din copilărie, abuzul de pe neam, formele de gaslighting,  mirajul iubirii care era o iluzie, frica de abandon. Ale cui sunt toate

Terapia ACCESS BARS

Bună dimineața! Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice aspect al vieții tale? Cum ar fi dacă tu știi ceva ce nimeni altcineva nu știe și poți manifesta cu ușurință asta? Cum ar fi dacă acum este timpul să te exprimi și să te alegi pe tine? Access Consciousness este reprezentat printr - o colecție de instrumente practice și tehnici pe care le folosesc pentru a -mi schimba viața și de a susține procesul de schimbare a ceea ce vrei TU din viața ta.  Te împuternicește să recunoști ceea ce deja știi! Invitația lansată este printr-o sesiune privată de Access Bars, terapia care îți poate schimba percepția despre tine dar și te poate susține să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat ca o condiționare a traiului pe această mirifică planetă. Întâlnirea poate dura ca timp între 1 si 2 ore. Ca tehnică de lucru folosită, vreau să știi că există 32 de puncte energetice pe meridianul capului tău, care ușor atinse de către terapeut, eliberează din subconștientu