Treceți la conținutul principal

Perspectiva mayașă și Luna Nouă din Taur

Bună dimineața!!

Suntem în ziua de Luna  Nouă din  Taur în perioada planetara a ciclului lui Marte  (16 aprilie -7 iunie) și într-o trecena mayasă deosebita ca cea a lui Akbal  ( care a început pe 22 aprilie și durează până  pe 4 mai).
Energia lunii aprilie este extrem de diferită pe de o parte datorită  planetelor retrograde, apoi al infuziilor de frecvente care vin către noi din planurile de ascensiune ca atare harta care o aveam nu o mai avem ( s-a pierdut   :)).
Putem privi din perspectiva karmei sau a dharmei.

Acum fiecare ce alege, eu aleg 5d și lucrez cu corpul fizic să-l aduc la vibrația asta.

Viteza cu care se petrec toate datorita accelerarii frecventei Shumann este uluitoare, tot  ce am trait ieri mi se pare că a fost acum o săptămână iar ce am trait acum o lună a fost de demuuult.
Pentru ca gândesc  în ansamblu cu greu m-am decis sa scriu articolul din perspectiva mayașă .
M-am intrebat la ce ar ajuta.
Insa raspunsul a fost pentru mine clar.... rezonanța atrage oamenii.
Gândurile,sentimentele si emoțiile comune ne adună împreună.
Și când corpul mă mișca în directia actiunii atunci pornesc motorul și SCRIU.

Nu vreau sa transmit informația din minte,ca atare momentul mă alege pe mine să fac  munca.
Sa purcedem la acțiune  :)

Mayașii au gândit săptămâna sau Trecena  ca fiind formată din 13 zile  ( 6 zile ,6  nopți  și a 7 când Dumnezeu a stat = 13).

Dacă în astrologie avem astrograma personala (cu toate planetele,tranzitele si retrograzii săi) în calendarul mayaș avem cosmograma.

Cosmograma reprezinta amprenta personală  cu care am venit pe Pământ și ceea ce am ales ca energie sa manifestam -deci sa fim ( o consider ca este cea mai fidela noua).

Ce am învățat eu banuiesc așa că este o versiune mai modernă și am convingerea ca există o perspectivă și mai profundă însă la care încă nu am avut acces.

În fiecare zi amprenta cosmica este diferita iar mayasii au 20 de simblouri x 13 zile în total 260 zile, apoi urmând pe o noua treapta, frecventă sau la un alt nivel la care accedem fiecare.

Articolul meu prezinta doar perioada de acum în care suntem, influența pe scurt care o are asupra noastra din prisma celor 13 zile cosmice.

22 aprilie  
Direcția este data de cifra 1 - inițiatorul  (fiecare avem in cosmograma personala pe langa tonul si simbolul zilei noastre de nastere tot ansamblul celor 13 zile) care reprezinta unitatea și expresia inițială a noii conștiințe.
Cel care initiaza este Akbal-Noapte Albastră- cel denumit și Casa Sufletului, pântecul, uterul creației locul de unde plecăm în aventura noastra pe pământ.
Sunt cei care aduc zorii zilei și împlinirea visului din timpul noptii în care mergem acasa să ne reconectam cu sursa.
Un simbol  plin de mister, fidel visului lăuntric, bland si cald,cu claritate,intuitiv si cu capacitatea de a intra profund în interiorul uman.
O zi buna dedicată contemplării stărilor interioare.

23 aprilie  
Tonul 2 (zi de portal energetic) -cel ce determina o reactie- ce creaza dualitatea și echilibrul dintre elementele opuse este dat de simbolul lui Kan (Sămânța) -autogerminare si gestație- creștere și deschidere către propria potențialitate în toate planurile pe toate nivelurile. Cel ce guverneaza forța sexuala și ne arată când este timpul favorabil pentru a planta sămânța unei intenții, gând spre manifestare și realizare. Ne cere sa fim receptivi, atenți la momentul prezent și sa ne asumăm ceea ce am semănat .
O zi buna inițierilor, restabilirii contactelor cu ceilalți.

24 aprilie
Tonul 3 cel ce activeaza si incepe ca o vibrație- este dat de simbolul Șarpelui Cosmic, locul de unde rasare soarele simbolizând inteligența, înțelepciunea și cunoașterea divina cu o forța vitală deosebit de puternică (în el stă intreaga cunoastere de pe pământ) și ne îndeamnă sa ne ascultam sentimentele cu atenție pentru a lua deciziile cele mai potrivite nouă.
O zi buna pentru a cere flexibilitate și curgere.

25 aprilie
Tonul 4 -cel ce stabilizeaza- sunetul de sine statator al formei și cel ce construieste arhitectura valului este dat se simbolul lui CIMI- transformare-moarte renastere- este podul dintre lumi cu o schimbare profundă sustinator al eliberarii energiilor vechi fără a opune prea multa rezistență.
Ce va să plece pleacă în zi de Cimi fără cale de Întoarcere.
O zi buna pentru a unii toate ''capetele'' libere.


26 aprilie (Luna Noua in Taur)
Tonul 5-cel ce confera putere- seful,navigatorul valului cel ce încununează primele tonuri  spre o dimensiune superioară si cel ce veghează ceea ce avem fiecare înscris în cosmograma proprie-sub simbolul lui Manik- al Cerbului -mâna divina- personificarea frumosului pe Terra cu un arhetip ce dezvaluie  potentialul subtil, este insuși Poarta ce ne deschide spre adevăr și măreție prin resetare, să ne eliberam de toate aspectele cu care ne identificam spre o traire fluidă, misterioasă și înțeleaptă.
O zi perfecta  în a ne pune în slujba celorlalți.

27 aprilie
Tonul 6 - creează curgerea fluxului (energia comunicării în acțiune) este dată de simbolul lui Lamat- Stea/ Abundenta- simbol al fertilității, spuma stelară,cel ce aduce în viața noastră oportunitățile spre valorificarea potentialului. Cel care ne arata că ceea ce este Sus este și Jos.
O zi buna pentru a cere abundentă în toate relațiile.


28 aprilie
Tonul 7 (zi de portal energetic) -dezvaluie înmulțirea- creasta valului- legătura absolută cu sursa data de simbolul lui Muluc-Apa- arhetipul comunicării ( pe planeta emotiilor) pe toate planurile,cu noi inșine,cu ghizii,cu alte dimensiuni sau chiar realități. Intre Apă si Pământ comunicarea este perfecta deoarece nu pot exista unul fără celalalt. Ne îndeamnă să fim atenti la ce ne arată viata de zi cu zi și în noi stă puterea de a transmuta și alchimiza emoțiile și starile.
O zi minunată pentru a aprecia tot ce ține de creație.

29 aprilie
Tonul 8 -echilibru si armonia deplina- semn al infinitului în  simbolul lui Oc (Cainele) marele păzitor al legilor divine, al ordinii universale și sociale, păzitorul al  pragului și fidel prin încredere și curaj.
O zi frumoasă de a ne bucura de familie  și prieteni.

30 aprilie
Tonul 9 - putere- progres al conștiinței, răbdare și înțelepciune- în simbolul lui Chuen(Maimuța) cel ce debordează de creativitate și culoare,talente si aptitudini. Cu acest simbol începem o nouă etapă  în care ne umplem tolba cu creativitate si imaginație.
O zi bună pentru a aduce ceva nou, plin de creativitate în viața nostră.

1 mai
Tonul 10 - Manifestare/materializare oferit de simbolul lui Eb (Drum) care ne spune ca viata este o calatorie sa purcedem la drum cu tolba plina și sa nu uităm de comunitatea în care traim (impreuna evoluăm).

2 mai
Tonul 11-al rezolutiei- dat de simbolul lui Ben (Porumb) Noua Conștiință, permanent conectat cu Sursa, ce permite trecerea fluxului de energii cosmice dar și un bun canal de comunicare si vindecare.
O zi buna pentru a binecuvânta.

3 mai
Tonul 12 - înțelegerea - data de simbolul lui Ix (Jaguarul) cel mai șamanic semn din tot calendarul aliniat în mod natural cu Voința Cosmică, păzitorul Mamei Pământ, profetul și călătorul astral.
O zi perfecta de a intra în comuniune cu Mama Pământ și de a îi mulțumi pentru toate darurile primite.

4 mai
Tonul 13- desăvârșirea- ascensiunea-  simbolizata de Men (Vulturul) intermediarul dintre Cer și Pământ.O zi buna de a urca  spre o perspectivă mai înaltă!

Volumul de informație este foarte mare, am  rugămintea să percepeți informația cu inima și să 
intrați în  energia cosmică prin conectarea cu Mama Pământ.

Suntem atât de susținuți și de iubiți de Univers!!
Oare cât conștientizam asta?

Toate bune!!
Nicoleta Maria


și pentru relaxare:




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Masajul bio-energo-terapeutic Fohow și beneficiile lui!

  Ce este masajul Bio-Energo-Terapeutic FOHOW? Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității. Din perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.   Ca indicații terapeutice se recomandă în: Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.   Cum funcționează terapia FOHOW :   Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care au dureri.  Este utilă

Captiv în relație

Bună dimineața , cititorule! Aseară, într-un schimb de Bars cu Bogdan, CF în Access Consciousness, am conștientizat ceva interesant. Povesteam despre cum am încheiat ultima relație și ce anume m-a ținut în ea. Iar intuitiv răspunsul meu a sunat așa: CAPTIVĂ. Am așteptat câteva secunde observându-mi ușurința corpului auzind aceste cuvinte, eliberarea stării și am conștientizat  că a existat o forță dincolo de mine care lucra prin mine la modul inconștient și care mă ținea efectiv captivă așa zisei relații de ..iubire.. Ce înseamnă pentru mine o relație de captivitate?  Să nu poți să ai capacitatea să spui nu și nici forța interioară să închei acea relație chiar dacă știi că te consumă foarte mult. Ca o pasăre într-o cușcă, fără nicio portiță de scăpare. M-am î ntrebat:  Cum de am atras un așa barbat?  Conștientizările curgeau pe bandă rulantă: emoții captive din copilărie, abuzul de pe neam, formele de gaslighting,  mirajul iubirii care era o iluzie, frica de abandon. Ale cui sunt toate

Terapia ACCESS BARS

Bună dimineața! Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice aspect al vieții tale? Cum ar fi dacă tu știi ceva ce nimeni altcineva nu știe și poți manifesta cu ușurință asta? Cum ar fi dacă acum este timpul să te exprimi și să te alegi pe tine? Access Consciousness este reprezentat printr - o colecție de instrumente practice și tehnici pe care le folosesc pentru a -mi schimba viața și de a susține procesul de schimbare a ceea ce vrei TU din viața ta.  Te împuternicește să recunoști ceea ce deja știi! Invitația lansată este printr-o sesiune privată de Access Bars, terapia care îți poate schimba percepția despre tine dar și te poate susține să te eliberezi de tot ceea ce ai acumulat ca o condiționare a traiului pe această mirifică planetă. Întâlnirea poate dura ca timp între 1 si 2 ore. Ca tehnică de lucru folosită, vreau să știi că există 32 de puncte energetice pe meridianul capului tău, care ușor atinse de către terapeut, eliberează din subconștientu